Innovasjon av benkeplater

Vi har lang erfaring med produkter fra Dekton og Kompositt

Naturstein

Dekton

Dekton er dette tiårets største innovasjon innen benkeplater

Dekton er en sofistikert miks av mineraler – utsatt for 25.000 tonn trykk. Dette er en akselerert versjon av måten moder jord lager naturstein på. Dekton er et produkt som er kommet til etter flere års forskning hos Cosentino og er å regne som høyteknologisk naturstein.

Dekton gir deg benkeplaten som tåler mye

Dekton benkeplaten tåler høy varme og reagerer ikke på kjemikalier. Produktet er ekstremt motstandsdyktig mot riper og kan brukes både inne og ute.

Varme

Dekton tåler direkte kontakt med varme gryter og panner. Dekton er varmefast så lenge varmekilden er mindre enn bordplaten. Dekton med matt overflate tåler 800 grader, mens polert overflate tåler 300 grader.

Kjemikalier

Dekton tåler syre og baser meget godt.

UV-bestandig

Dekton er designet for å tåle innen- og utendørs bruk. Det påvirkes ikke av sollys.

Tåler tung belastning

Dekton er nesten umulig å ripe – kun materialer med minimum samme hardhet kan normalt ripe materialet. Pass dog på keramiske fat og kniver. Disse kan påføre materialet riper. Dekton tåler tung belastning på overflaten, men et uheldig støt med en hard og spiss gjenstand mot kantene på platen, kan medføre hakk. Dette er ikke reklamasjonsberettiget.

Variasjoner

En plate på 140 x 320 cm utgjør mindre enn 10% av det samlede designarealet som brukes i produksjonen, så det vil alltid være små variasjoner mellom to plater. Design, struktur, farger og uttrykk kan varierer noe utover i platen. Alle vareprøver er veiledende og retningsgivende.

Vedlikehold og renhold:

Dekton tåler alle former for rengjøringsmidler. Til daglig renhold anbefaler vi normalt Jif Vindusvask og Jif Creme eller lignende. Kalkavleiringer kan for eksempel fjernes med eddikblanding. Metallavsetninger fra kasseroller og lignende kan normalt fjernes med Jif Creme eller saltsyre.

Kvartskompositt

Benkeplater i Kvartskompositt har de senere årene blitt mer og mer populært med sin brede fargepalett og brukervennlighet. Vi lagerfører et utvalg av plater i Silestone. Silestone er det mest solgte kvartsmaterialet i verden og dette er ikke tilfeldig: Dette materialet er ypperlig for kjøkken og baderom, samt møbelplater for overflater som skal tåle det lille ekstra.

Standard størrelser på flis – Silestone

Standard størrelser på flis – Silestone

Vi leverer også mange tilbehørsprodukter som blant annet gulv- og veggflis i samme materiale.

Tykkelser på Silestone

Tykkelser på Silestone

Kvartskompositt har en ekstrem lav absorberingsevne og krever derfor lite vedlikehold.

Silestone leveres i størrelser på opp til 320 x 155 cm og i tykkelsene 1,2 til 3 cm